Högtidsgåva

Har du någon i din närhet som fyller år eller som ska fira något särskilt? Vi har förslag på present! Ge en gåva till EFKs arbete och skriv ut ditt gåvoblad på direkten.

Du kanske ska ge någon en födelsedagspresent men vet inte vad du ska ge? Ge en gåva till Evangeliska Frikyrkans arbete så får människor i Sverige eller andra länder får glädje av gåvan. Din vän får ett gratulationsblad som du själv skapar här*.

Du kan välja mellan olika motiv och göra en personlig hälsning till den som ska uppvaktas. Du bestämmer själv vilket av de olika ändamål som finns att välja mellan som gåvan ska gå till. Har jubilaren själv önskat att gåvan ska gå till ett visst ändamål så kan du ange den referens du fått så går gåvan dit automatiskt.

Du betalar med ditt bankkort och får möjlighet att skriva ut ditt gåvoblad direkt eller om du hellre vill ladda ner en pdf för att e-posta det till någon.

I de fall insamlingen till ett enskilt projekt blir större än årets behov kan dessa pengar komma att användas i ett annat liknande projekt inom samma fokusområde.

Så här behandlar EFK dina personuppgifter. Öppnas i nytt fönster.
EFK innehar 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..